Heeft u vragen 06-41428675 06-41332665

>Diensten

Diensten van Heuvelrug Reklame uit Veenendaal

Met kennis van zaken werkt Heuvelrug Reklame het complete pakket van uw visuele communicatie voor u uit.

Ontwerpen

Heuvelrug Reklame ontwerpt graag uw huisstijl, voorzien van een juiste uitstraling. Passend bij uw organisatie, producten en diensten en geschikt voor o.a.:

 • Het complete drukwerk
 • Uw orderformulieren & blocnotes
 • Uw posters & flyers
 • Beeldmerk en banners geschikt voor uw website
 • Beeldmateriaal voor uw externe communicatie

Beletteren Vervoersmiddelen

Voorzie uw bedrijfswagens en personenauto’s van belettering en verander uw vervoersmiddel in een mobiel visitekaartje. Zo brengt u uw merk of bedrijf dagelijks onder de aandacht bij een breed publiek. Heuvelrug Reklame heeft voor elke boodschap een oplossing. Alleen een logo, maar ook een volledige carwrap behoort tot de mogelijkheden. Het ontwerp, de productie en de daadwerkelijke belettering wordt compleet voor u verzorgd. U kunt denken aan:

 • auto’s
 • bedrijfs- & vrachtwagens
 • kranen
 • landbouwvoertuigen
 • brommers & motoren
 • boten e.d.

Omgevingscommunicatie

Wees duidelijk zichtbaar voor uw (potentiele) relaties in de omgeving van uw bedrijfspand, op een bouwlocatie of tijdens een evenement. En zorg intern voor een uniforme uitstraling. Heuvelrug Reklame levert diverse oplossingen om uw bedrijf op de juiste manier in beeld brengen.

Gevelbelettering

Van ontwerp tot aan het plaatsen van uw bedrijfslogo op uw gevel.

Folies en tinten

Is uw interieur toe aan een opknapbeurt of wil u graag een metamorfose van uw kantoorpand en een nieuwe huisstijl doorvoeren? Door gebruik te maken van folies heeft u in een handomdraai een nieuw interieur, met de sfeer en huisstijl van uw organisatie en afgestemd op uw specifieke wensen. Of het nu gaat om uw bedrijfslogo of een speciaal ontwerp, met folies is veel mogelijk. Niet alleen duurzaam maar ook voordelig, praktisch en functioneel. Deze folies zijn geschikt voor deuren, balies, keukenkastjes, systeemwanden, meubilair en glas. Beglazing van panden, maar ook ramen van auto’s kunnen beplakt worden met speciale glasfolies. Zoals zon- en warmte-werende folies, veiligheidsfolies, privacy-folies en getinte folies.  

Stickers

Het ontwerpen en leveren van stickers in elk gewenst formaat en uitvoering. Of het nu gaat om uw bedrijfslogo, een sticker voor uw product of een adreswijziging.

Lichtreclame

Uw bedrijfslogo of reclame-uiting op de juiste manier in beeld met duurzame lichtreclame, voorzien van LED of Neon op uw gevel maar ook uitvoering van lichtbakken behoort tot de mogelijkheden.

Banners & Bouwborden

Projectbord of bouwbord nodig? Ook dan bent u bij Heuvelrug Reclame aan het juiste adres. Heuvelrug Reklame verzorgt het complete ontwerp, de levering en plaatsing van uw bouw- en projectborden op locatie. Het is ook mogelijk om uw reclame, logo of boodschap op een doek te plaatsen, ingespannen in een aluminium frame.

Reclamezuilen

Het leveren en compleet monteren van reclamezuilen in diverse soorten en maten, voorzien van uw beeldmerk.

Vlaggen & Banieren

Het bedrukken en leveren van vlaggen en banieren voor een juiste zichtbaarheid tijdens een evenement of bij uw bedrijfspand.

Bekijk ons portfolio    Neem contact op